18 touko

Parhaat naistenlehdet

Naistenlehtien valikoimat tarjoavat monenlaiseen makuun sopivaa luettavaa

Suomessa on tarjolla laaja valikoima naistenlehtiä, joiden aihepiirejä ovat esimerkiksi perhe-elämä, muoti, kodinhoito, ruuanlaitto, matkailu, käsityöt, terveys sekä kauneus. Esimerkiksi suosittu Kotilääkäri-lehti on ilmestynyt jo 120 vuotta.

Anna lehti tempaa mukaansa

Suosittu naistenlehti Anna ei kenties omaa Kotilääkäri-lehden pitkää historiaa, mutta Annan vetovoima perustuukin sen nykyaikaiseen otteeseen, hyviin kuviin sekä asiantunteviin artikkeleihin. Lehti pureutuu ihmissuhdekiemuroihin, hyvinvointiin ja erilaisiin tyylisuuntauksiin. Sen keskustelupalsta antaa lukijoille mahdollisuuden saada vertaistukea sekä jakaa omia näkemyksiä ja kokemuksia toisten lukijoiden kanssa. Onnellisuus ja hyvä olo ovat Anna-lehden kantavia voimia.

Kotivinkki on monipuolinen kodin trendeistä kertova inspiroiva lehti

Kotivinkki ilmestyy vuosittain 24 kertaa esitellen uusimpia kodin trendejä ja tarjoten inspiroivia ideoita esimerkiksi ruuanlaittoon ja sisustamiseen. Lehdestä löytyy ideoita sekä arkeen että juhlaan.

Kotilääkäri on tarjonnut tietoa terveydestä ja sen vaalimisesta jo 120 vuoden ajan

Terveys sekä sen vaaltumblr_lf93fvv9xc1qfwwqpo1_500_largeiminen ovat aiheita, jotka kiinnostavat suurta osaa nykyajan lukijoista. Kotilääkäri-lehdellä on jo 120 vuoden kokemus näiden aiheiden kirjoittamisesta, joten tästä lehdestä voi olettaa löytävänsä taattua asiaa. Kotilääkäri sopii kaikille sellaisille lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita huolehtimaan omasta terveydestään sekä lukemaan terveydenhoitoon liittyvistä asioista. Lehdessä pureudutaan sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin ja korostetaan niiden molempien merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Kauneus & terveys on kokonaisvaltainen paketti hyvinvoinnista kiinnostuneelle lukijalle

Kauneus & terveys –lehti tarjoaa kokonaisvaltaista tietoa hyvinvoinnista ja opastaa lukijoitaan pitämään huolta sekä sisäisestä että ulkoisesta terveydestään. Lehdestä löytyy runsaasti sekä kuntoilu- että ravitsemusvinkkejä, joiden avulla on helppo pitää itsestä huolta. Lehti tarjoaa myös ulkonäköön liittyviä vinkkejä, jotka liittyvät esimerkiksi ihonhoitoon.

Trendi opastaa muodin lisäksi myös hyvinvointiin liittyvissä asioissa

Trendi sopii muotitietoisille lukijoille, jotka ovat muodin lisäksi kiinnostuneita myös omasta hyvinvoinnistaan. Muodin ja hyvinvoinnin lisäksi Trendi pureutuu erilaisiin ajankohtaisiin ilmiöihin. Trendin lifestyle on aina ajankohtaista sekä inspiroivaa.

Glorian Koti on sisustajan aarreaitta

Glorian Kodista innokas sisustaja löytää asiantuntevia vinkkejä sisustamiseen. Lehden upeat kuvat tarjoavat inspiraatiota sekä uusia ideoita. Glorian Koti on suunnattu laatutietoisille naisille, jotka rakastavat sisustamista ja pyrkivät luomaan ympärilleen kauneutta.

Kotiliesi on ollut suomalaisten kodin hengetär jo vuosikymmenten ajan

Kotiliesi on ilmestynyt vuodesta 1922. Lehti tarjoaa runsaasti kodinhoitoon, arkielämään sekä hyvinvointiin liittyviä vinkkejä. Monet suomalaiset sukupolvet ovat saaneet kodinhoitovinkkejä Kotilieden sivuilta.

Me Naiset on monipuolinen aikakausilehti

Me Naiset tarjoaa viikottain uutta luettavaa kaikenlaisista naisia kiinnostavista aiheista. Lehden aiheita ovat esimerkiksi sisustus, perhe-elämä, työ sekä raha-asiat.

Tilaa monipuolinen Menaiset

Jos olet kiinnostunut esimerkiksi ajankohtaisista asioista, perhe-elämään liittyvistä aiheista, tyylistä, terveydestä, työhön liittyvistä asioista, raha-asioista, ihmissuhteista ja ruuan valmistuksesta, saattaa Menaiset olla juuri se oikea lehti sinulle. Lehden kotisivuilta löydät runsaasti tietoa lehden sisällöstä sekä monia mielenkiintoisia blogeja, joista yksi tunnetuimmista lienee Norjassa asuvan suomalaisen kirjoittama kauniista kuvistaan tunnettu Kalastajan vaimo -niminen blogi.