13 touko

Kirjakerhot innostavat taas lapsia lukemaan

Lasten kirjakerhoja löytyy runsas ja monipuolinen valikoima

Lasten kirjakerhoja on tarjolla runsas ja monipuolinen valikoima vauvoista leikki-ikäisiin sekä kouluikäisiin ja nuoriin asti. Nämä kirjakerhot tarjoavat mielekästä lukemista sekä kivoja elämyksiä ja auttavat lasta omaksumaan lukemisen ja tarinat osaksi jokapäiväistä elämää.

Kirjakerhoista hyviä lapsuusmuistoja!

Jos haluat tutustua erilaisiin Suomessa tarjolla oleviin lasten kirjakerhoihin, vieraile pikimmiten sivustolla Kirjakerhot.fi – näille informatiivisille sivuille on koottu eri-ikäisille lapsille suunnatut kirjakerhot, joista löytyy mielekästä luettavaa vauvoista aina esiteini-ikäisiin lapsiin. Sivusto, jonne erilaiset kirjakerhot on koottu yhteen, helpottaa huomattavasti erilaisten kirjakerhojen vertailua sekä juuri sen oikean kirjakerhon valitsemista omalle lapsellesi.

Vaukirjakerhon voi aloittaa jo vauvaikäisen lapsen kanssa

Vaukirja on kirjakebibliotecarho, jonka voit aloittaa jo lapsesi ollessa vauvaikäinen, ja jonka kirjatarjonta kehittyy lapsesi mukana. Vauvaikäisten kirjat on suunniteltu erityisen laadukkaiksi ja kestäviksi. Ne ovat materiaaleiltaan, muotoilultaan sekä väreiltään sellaisia, että ne kiinnostavat pientä vauvaa ja kehittävät hänen aistejaan. Vauvalle lukeminen sekä loruttelu yhdessä vauvan kanssa auttavat luomaan hyvän suhteen uuteen perheenjäseneen ja kirjoista jää lapselle mukava muisto omasta vauvaiästään. Parhaimmillaan kirjat kestävät lapselta lapsenlapselle tarjoten näin mukavaa lukemista sekä tekemistä usean sukupolven ajan.

Satukirjaston voit ottaa näppärästi mukaan vaikkapa matkalle

Satukirjasto on kirjakerho, joka sisältää runsaan määrän satuja digitaalisessa muodossa, ja josta löytyy runsas määrä sekä satuklassikoita että lasten suosikkihahmoja. Kirjastoa on helppo käyttää ja se soveltuu erinomaisesti lasten viihteeksi esimerkiksi pitkien automatkojen aikana. Tämä on ominaisuus, jota paljon matkustelevat vanhemmat osaavat varmastia arvostaa. Osa saduista on luettu ääneen, mikä lisää Satukirjaston monipuolisuutta sekä käyttömahdollisuuksia.

Penny & friends –kerho on hevostytön unelmakerho

Penny & Friends on hevosharrastajille sekä hevosia rakastaville lapsille suunnattu kirjakerho, joka tarjoaa hevostytöille suunnattuja kerhotavaroita, hevoskirjoja sekä kerholehtiä. Kerhon kautta lapsi saa runsaasti tietoa hevosista sekä innostuu samalla lukuharrastuksesta. Tämä kerhopaketti on monen hevostytön kuukauden odotetuin paketti.

Nallekerho sopii esikouluikäisille lapsille

Nallekerho tarjoaa esikouluikäisille lapsille runsaasti puuhaa, joka kehittää hänen kouluvalmiuksiaan luoden pohjaa esimerkiksi lukemaan oppimiselle. Kerhon tehtävät ovat hauskoja ja leikinomaisia ja tekevät oppimisesta mukavaa. Erilaiset askartelutehtävät kehittävät lapsen kädentaitoja ja hahmotuskykyä eikä vanhempiakaan ole kerhossa unohdettu, vaan vanhempia varten kerho tarjoaa pakettien tehtäviin liittyviä ohjevihkoja. Jokainen kuukausipaketti on koottu jonkin tietyn teeman pohjalle. Tällaisia teemoja ovat esimerkiksi itsetunto, tunteet, lukeminen, askartelu, muodot sekä värit. Tehtävät on suunniteltu siten, että ne vaikeutuvat aste asteelta.